Frissítve: 2018. September 2. 23:06

Hirdetmény - Tájékoztató lakossági fórumról

Tájékoztatjuk Szakály község lakosságát és az érdekképviseleti szerveket, hogy Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdésében, valamint a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény 2. § (2) bekezdésében foglalt kötelezettségének eleget téve Szakály Község Önkormányzata új településfejlesztési koncepciót, településrendezési eszközöket (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat), valamint településképi arculati kézikönyvet és településképi rendelet-tervezetet kíván készíttetni.

Szakály Község Önkormányzata a településrendezési és településképi eszközök partnerségi egyeztetése keretében lakossági fórum keretében is tájékoztatni kívánja partnereit - a lakosságot és helyi társadalmi és civil szervezeteket - a készülő dokumentumokról.

A tájékoztató időpontja: 2018. szeptember 12., szerda, 16 órai kezdettel

Helyszíne: Szakályi Művelődési Ház.

A településrendezési és településképi eszközök tartalmával kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat a lakossági fórumot követő 8. nappal bezárólag juttathatják el
a) levélben Szakály Község Polgármesterének címezve, (7192 Szakály, Kossuth u. 11.)
b) elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Szakály, 2018. augusztus 30.

Tovább a kategóriában: « Szakályi helyi piac és termelői piac